Vliegvissen Appeltern 2022

De visdag begon die zaterdag voor wat betreft het weer stralend Er waren die dag vijf liefhebbers voor het vissen in betaal water. We hadden vijver nr. 4 afgehuurd. Dat is de kleine vijver linksboven.

Daar aangekomen en eerst een bakkie, daarna de boel verkennen hier en daar wat uitleg geven ik kom daar al jaren om op karper te vissen. Op een gegeven moment is het zover vliegvisspullen gepakt op naar vijver nr. 4, we staan gereed! Laat die mooie regenboogforellen maar komen.

Na uitzet van nieuwe vis zijn de forellen het gretigst op dat moment kun je ze het makkelijkste vangen. Nu nog even uit proberen welke vlieg ze op dit moment pakken

Ik ben gestart met de Vulling Mill Olive en brown totaal geen interesse van de forel, gauw wisselen van vlieg nu de Vulling Mill vlieg wel erachteraan zwemmen maar niet pakken, maar wat een spanning als ze heel dicht bij je vlieg komen. Toen de Buzzer yellow ingezet en pats meteen raak dit aas.

 

 

 

Dit is een mooie van ruim 40 cm een prachtige regenboogforel.  Er stond echt wel een beetje druk op, belooft aan de tuinploeg vis te roken maar die moet je eerst nog maar zien te vangen.  Bijna iedereen ving die middag zijn visje. Totale buit 15 mooie forellen. Aan het einde van de middag nog even gezamenlijk wat drinken en napraten op het terras.

 

Al met al een heerlijke dag en daarna ….

  pekelen en roken

MISSIE GESLAAGD.

 

Wim K.